top of page
  • Obrázek autoraDominik Seidler

Jeden jednoduchý trik, který zajistí, že vaše reklamy budou plnit svůj účel

Aktualizováno: 28. 4.


Většina dnešních reklam je nepřehledná, někdy ani nevíte, o čem je. V tomto článku vám ukážu jednoduchý trik, díky kterému budou vaše reklamy mnohem lepší. Raději si ho někam zapište. Je to důležité, aby vaše reklamy byly úspěšné. Bez tohoto triku se reklama může změnit v tu nejzmatenější reklamu vůbec. A to přece nechcete.


Pojďme se do toho pustit


Reklama je stejná jako jakýkoli jiný dokument, slohová práce nebo dopis. Reklama potřebuje solidní nadpis, zprávu, která čtenáře naláká a zaujme ho hned v první vteřině. Pokud ho nezaujmete hned, může se stát, že prostě proskroluje dál, čímž se vaše reklama stane zcela zbytečnou. Můžete mít nejlepší text inzerátu a nejlepší nabídku na světě, ale pokud se nikdo nedostane za špatný nadpis, což se nikdo nedostane, je to úplně k ničemu.


Titulek je nejdůležitější částí reklamy, s tím nejde nesouhlasit


Pořádný nadpis udělá většinu práce za vás. Pokud máte skvělý nadpis a na něj navážete dobrým textem a pořádnou nabídkou, tak budete mít skvělou reklamu, které se bude dařit.


Neudělejte však tu chybu, že se příliš soustředíte na nadpis, zbytek je také důležitý. Na každou část reklamy se chcete zaměřit téměř stejně. Já si nadpis vždy projdu dvakrát. Na začátku, abych si vytvořil nápad, podle kterého se budu později řídit. Ale ještě důležitější je, že nadpis procházím až PO napsání celé reklamy, protože musí odpovídat obsahu reklamy a čtenáře hned zaujmout.


Co mám tedy dělat, aby moje reklama fungovala?


Věnujte čas každé části reklamy, gramatice a celkovému znění a návaznosti vět i myšlenek. Ujistěte se, že je nadpis dostatečně zajímavý, že oslovuje přímo vybranou skupinu, na kterou chcete reklamou cílit a také se ujistěte, že není reklama příliš nudná. Pokud čtenáře nalákáte v první okamžik, je pravděpodobnější, že bude číst dál. Chcete čtenáře nalákat, aby pokračoval ve čtení a koupil si váš produkt / servis. To je cílem reklamy. Prodávat! Takže si to napište a ujistěte se, že máte skvělý nadpis, který upoutá pozornost lidí.


Pokud máte zájem o prověření a zhodnocení vaší reklamy, ozvěte se nám a my se na ní zdarma podíváme

23 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page